Kies uit de volgende massages

Tantrische massage ‘Pan’

Deze meest gekozen massage is gebaseerd op de tantra Kaula traditie en is tevens een geweldige eerste kennismaking voor jou met tantra.
Deze ervaring bestaat niet alleen maar uit een lichaamsmassage, want het is een beleving, een ervaring die op verschillende niveaus van jouw ‘zijn’ inwerkt.

Het is er op gericht om je levensenergieniveau te verhogen en niet te laten wegvloeien. Om deze reden zijn er vele variaties in de massagetechniek. Ook in tedere of krachtige aanrakingen en verschillen in snelle en langzame gedeelten.Pan op boomstam

De intentie van deze massage is het laten ontwaken van je seksuele energie en deze te verspreiden in je lichaam om je ‘Chi’ levensenergie te verhogen.

Een uitgebreid introductieritueel en bewuste ademhaling helpt je om je dagelijkse beslommeringen los te laten. Je te laten wennen aan mijn aanraking en je over te geven aan de tantrische energie. Hierop volgt een intensieve volledige lichaamsmassage die je een diep gevoel zal geven. Lichte speelse en intense haptonomische & liefdevolle aanraking laat je in deze bijzondere ervaring verzinken.
Deze massage duurt 2 uur.

Kashmirische tantra massage (Tandava)

Kashmirische massagetherapie is een zachte, traag stromende, intieme tantramassage. Je wordt uitgenodigd om je te openen en over te geven en je levensenergie te laten stromen.

tumblr_m4snd9kQTc1qepg91o1_500Deze tantrische massage wordt ook de yoga van aanraking genoemd en is een vloeiende uiterst trage dans van aanraking. Een meditatieve, eindeloze stroom. Vol van zachtheid, koestering, erkenning, nabijheid, openheid en uitnodiging.
Deze duizenden jaren oude Tantrische wijze van aanraken, is uitnodigend in plaats van sturend of vastomlijnd. Het brengt je dichter bij je kracht en eigenheid, dichter bij jouw kern. Je lichaam ontspant en geeft zich over aan wat er zich in je bewegen wil. Vaak voelen mensen zich ‘smelten’ in deze massage.
De Kashmirische massage is van grote schoonheid: er is geen ander doel dan de neutrale uitnodiging aan je lichaam om zich over te geven aan de aanraking. Je kunt je daarin helemaal richten op jouw innerlijk ervaren. Deze sessie is liefdevol en vloeiend van aard en kan intense gevoelens opwekken.
Deze massage duurt 2 uur.

Synergie en polarisatie tantramassage

Ik masseer alle delen van je lichaam zoveel rechtsom, dat je de weg kwijt raakt, controle verliest en dingen voelt die je nog nooit gevoeld hebt. Het brengt evenwicht in je ‘zijn’ en werkt in op je elektromagnetisch energieveld. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke energie. Je komt weer herboren in je lichaam met een big draw in de finale. Dit is een massage die zeer diep inwerkt.
Deze massage duurt 2½ uur.

Tantric Aerial Flow

nieuw en uniek!

Een tantrische ervaring waarin je zweeft en gedragen wordt door een elastisch oersterk doek.
Je wordt gedragen door het doek dat zich als een tweede huid om je lichaam spant. Je bent in je eigen veilige ruimte. Tegelijkertijd ervaar je de sensatie van het zweven en het gewichtsloos zijn.
We beginnen de sessie met een ontspanningsmeditatie zittend in het doek. Je lichaam went aan de situatie, je ademhaling verdiept zich en je gaat volledig vertrouwen op de draagkracht van het doek.

De meditatie gaat over in liggende positie. Je ervaart je lichaam zwevend in een veilige baarmoeder. We ademen in één diepe flow en ik wieg je, raak je aan, masseer je en jij zakt steeds dieper weg in overgave. En laat gebeuren wat zich aandient.

Deze massage duurt 2 uur.

Tantra voor koppels ‘Filía’    φιλία

Dit is een sessie waarin je met je partner tantra gaat ervaren.

Jullie worden ontvangen met thee en we maken kennis. Ik leg de sessie uit en jullie hebben gelegenheid tot het stellen van vragen en het uiten van je wensen.

We starten met een uitgebreid tantrisch ritueel: het creëren van safe space, ademwerk, oogcontact, de eerste aanraking, het wekken van de zintuigen en de rituele ontkleding.

Na het verdiepende ritueel ontvangen jullie ieder een massage van één uur. Je partner is daar actief bij betrokken.

Tijdens deze sessie leer je je partner op een andere manier kennen en zal je ervaren dat je een diepere binding en liefde voelt als jullie weer huiswaarts keren.

Deze sessie duurt 3 uur.

Badritueel ‘Thermós’

badruimteNeem voorafgaand aan je massage een paradijselijke ontspanning in een prachtige badruimte van tadelakt. Je wordt gedoucht, ritueel gewassen, gescrubt en je ontspant volledig in het stoombad.
Stomen bevordert de bloedcirculatie en stimuleert het zweten. Door de stoom openen de poriën van je huid zich, waardoor de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten. Het is zuiverend en maakt de huid zacht.
Puur genieten, een koestering in luxe en ontspanning…
Duur: 30 minuten

De massages werken nog efficiënter als ze regelmatig worden herhaald.

De praktijk in in Amersfoort gevestigd, na bevestiging van de afspraak per sms ontvang je de routebeschrijving.
Naar wens kun je op Amersfoort CS gehaald en gebracht worden.
Gelieve (gepast) contant te betalen.
Bij annulering binnen 24 uur van de afspraak worden de volledige kosten berekend.

In het algemeen:
hoe meer je de controle verliest en in overgave komt,
hoe dieper je ervaring zal zijn.

Magick Healing Touch is ook te vinden op www.massage-info.nl.