Dank!

Dank!
Dat je er was.
Dat je me jouw vertrouwen hebt geschonken.
Of dat je interesse in mijn massages hebt getoond.
Om jezelf ontspanning en aandacht te gunnen, om je lichaam op een andere manier te voelen, om te ademen, om prana – levenskracht en de intensiteit van je basisenergie te ervaren. Om liefde en waardering voor jezelf te voelen.
Om dat los te laten wat je niet meer dient.
Ik wens je voor het komende jaar toe dat je je levensenergie mag herkennen, mag laten stromen en dat je in je eigen kracht staat.
Dat je je leven mag leiden in jouw eigenheid.
Een hartelijke en warme nieuwjaarsgroet voor jou.
Ik verheug me je in 2018 (weer) te mogen ontmoeten voor een tantra sessie.

May the Horned God be with you!

twitter

Een massage als persoonlijk kerstcadeau

Zoek je een heel persoonlijk geschenk voor iemand die je lief is?
Een cadeau omhuld door stromende liefde?
Voor iemand die je graag zou willen laten kennis maken met tantra?
Of voor jou en jouw partner samen?

Ik word regelmatig ‘weggeschonken’ om een ontvanger van deze verrassing een onvergetelijke tantrische ervaring te bezorgen.

Een origineel idee voor jou of jullie?

twitter

Voeding voor je lichaam en geest: wat is mijn tantra massage?

De tantra massage is een handeling die je vitale levensenergieniveau (ook wel prana of chi genaamd) verhoogt en je een verrijkende ervaring geeft op lichamelijk en spiritueel niveau. Het is een holistische ervaring. Deze energiebeweging en -verhoging ontstaat middels de massage aanraking, bewuste ademhaling en brengt balans in je Shiva (mannelijke yang) en Parvati (vrouwelijke yin) energie.

Je kunt een extatisch sensueel gevoel ervaren, met verbinding met een partner -in dit geval met mij als masseur-, intimiteit en de verbinding van je levensenergie, je seksualiteit met spiritualiteit.

Een tantra massage is de reis van je geest en hart door jouw lichaam. Het kan je bevrijden van oude patronen die je in de vrije stroom van levensenergie kan belemmeren.

Je ontvangt een omslagdoek en je kleedt je om. We drinken thee en we maken kennis. Ik leg dingen uit over de massage en jij vertelt over jouw intentie. Je kunt vragen stellen. Ook zal de bewuste manier van ademhaling tijdens de massage ter sprake komen.

Een rituele introductie maakt je helemaal vertrouwd met mijn aanraking en onze gezamenlijke manier van ademen. Hierop volgt de volledige lichaamsmassage.

We activeren daarbij jouw seksuele energie, die een grote helende kracht heeft. Deze energie te herkennen, te voelen en volledig te ervaren, zonder wat voor intentie dan ook, is een diepgaande en helende ervaring.

Bijna iedereen heeft wel ergens een blokkade in zijn lichaam, waardoor de energie niet vrijelijk kan stromen. Deze massages geven op verschillende niveaus mentale, emotionele en fysieke ontspanning en bevrijding.

Tantra-massage is een manier om je volledig potentieel te ervaren in een liefdevolle, helende sfeer die ik zal creëren.  Deze massage geef ik aan zowel mannen als vrouwen, vanuit de energie van mijn hart, en met de zuiverste  intenties.

 honing man

Het lichaam is eerlijk en kan zich uitsluitend in waarheid uitdrukken.

 

Wat is mijn tantra aanraking?
Naast de massage word je op andere manieren aangeraakt:
Je lichaam reageert en het kan zijn dat je lijf zich wil roeren, zonder dat je het zelf aanstuurt.

 • Je zintuigen worden gestimuleerd en het kan zijn dat je je op een andere manier dan ‘normaal’ wil uitdrukken. Bijvoorbeeld door je stemgeluid te laten horen.
 • Je emoties worden geraakt. Omdat je in een andere staat van bewustzijn gebracht word, kan het zijn dat er bijvoorbeeld (oud) verdriet, boosheid of gelukzaligheid vrij mag komen.
 • Je wordt in je gevoel aangeraakt, aan jou hoe diep je dit laat binnenkomen en of je kwetsbaar en in overgave durft te zijn.
 • Het kan zijn dat je je aangeraakt voelt in je ziel. Een diepe verbinding en versmelting, een herkenning, een erkenning aan jezelf op diep niveau.

 

Dit is mijn helende aanraking en behandeling: aandacht speciaal voor jou.
Er kunnen zich onverwachte verrassingen aandienen, dit is Magick Healing Touch.

twitter

Wat is tantra?

Tantra betekent letterlijk ‘weven’.  Zie het als het weven van al de aspecten in je leven tot iets compleets. Er bestaan veel stromingen in Tantra en vooral in het westen zijn er ook evenveel verschilman in bos zonlichtlende
opvattingen over.

Tantra is een pad voor persoonlijke groei die seksuele energie als levensenergie volledig erkent en een plaats geeft. Seksuele energie is de krachtigste in het universum, daar het de enige energievorm is die kan creëren en leven kan schenken.

De kracht van Tantra ligt in het aanvaarden van alles wat je in jezelf opmerkt en nieuwsgierig te zijn naar elke ervaring. Tantra is overgave aan het leven, met jouw eigen stroom van het leven mee zwemmen.
Als je je opent voor jouw lichamelijke gevoeligheid, zullen levenslust, kracht, zachtheid en seksuele energie zich intenser

manifesteren. Tantra brengt je gedachten tot rust in het besef dat je niets anders wilt zijn dan wie je in je basis al bent.

Tantra nodigt je uit om ontspannen om te gaan met je gevoelens en verlangens, vrij van oordeel en met beide benen op de grond. Tantra helpt je tot een dieper bewustzijn over wie je bent en hoe je handelt. Dat brengt je tot een diepere intimiteit met jezelf en je omgeving.

Hierbij zijn er twee spirituele richtingen die je kunt ontwikkelen:

 • de rode Yin energie: levensenergie, extase en gelukzaligheid.
 • de weg van verlichting: de witte Yang energie: meditatie en contemplatie.
 • Het is mooi om deze beide aspecten met elkaar in evenwicht te brengen.

  gehoornde god hoofd op knieAan de ene kant kan tantra een ervaring zijn in de vorm van een massage, aan de andere kant geef je de innerlijke en verstilde aspecten van jezelf aandacht.
  Verder ‘onderhoud’ is de ontwikkeling van je bewustzijn, yoga, aandacht voor je ademhaling en natuurvoeding.

  En uiteindelijk is Tantra een persoonlijke beleving en dus voor iedereen anders
  Tantra is verbinding en eenheid met al wat is.

   

   

  twitter