Wat is mijn tantra massage?

Voeding voor lichaam en geest

De tantra massage is een handeling die je vitale levensenergieniveau (ook wel prana of chi genaamd) verhoogt. Het geeft je een verrijkende ervaring op lichamelijk en spiritueel niveau. Het is een holistische ervaring. Deze energiebeweging en -verhoging ontstaat middels de massage, bewuste ademhaling en brengt balans in je Shiva (mannelijke yang) en Parvati (vrouwelijke yin) energie.

Je kunt een diep gevoel ervaren. In verbinding met je lichaam, levensenergie, je seksualiteit met spiritualiteit.

Een tantra massage is de reis van je geest en hart door jouw lichaam. Het kan je bevrijden van oude patronen die jouw vrije stroom van levensenergie kan belemmeren.

Je ontvangt een omslagdoek en je kleedt je om. We drinken thee en we maken kennis. Ik leg de werking van de massage uit en jij vertelt over jouw intentie. Je kunt vragen stellen. Ook zal de bewuste manier van de tantrische ademhaling  ter sprake komen.

Een rituele introductie maakt je vertrouwd met mijn aanraking en de manier van bewuste ademhaling. Hierop volgt de volledige lichaamsmassage op een futon op de vloer. Op deze manier kan ik in direct contact continu in je nabijheid zijn.

We activeren daarbij jouw levensenergie, die een grote helende kracht heeft. Deze energie is te herkennen, te voelen en volledig te ervaren, zonder wat voor intentie dan ook.

Bijna iedereen heeft wel ergens een blokkade in zijn lichaam, waardoor de energie niet vrijelijk kan stromen. Deze massages geven op verschillende niveaus mentale, emotionele en fysieke ontspanning en bevrijding. Het kan een diepgaande en helende ervaring zijn.

Tantra-massage is een manier om je volledig potentieel te ervaren in een liefdevolle, helende sfeer die ik zal creëren. Deze massage geef ik vanuit de energie van mijn hart en met de zuiverste intenties.

Klik hier om een eenvoudige keuze te kunnen maken.

honing man

Het lichaam is eerlijk en kan zich uitsluitend in waarheid uitdrukken.

Wat is mijn tantra aanraking?

Naast de massage word je op andere manieren aangeraakt:
je lichaam reageert en het kan zijn dat je lijf zich wil uitdrukken zonder dat je het zelf aanstuurt.

  • Je zintuigen worden gestimuleerd. Het kan dat je je op een andere manier dan ‘normaal’ wil uitdrukken. Bijvoorbeeld door je stemgeluid te laten horen.
  • Je emoties worden geraakt. Omdat je in een andere staat van bewustzijn gebracht wordt, geeft het ruimte dat bijvoorbeeld (oud) verdriet, boosheid of gelukzaligheid vrij mag komen.
  • Je wordt in je gevoel aangeraakt. Aan jou hoe diep je dit laat binnenkomen en of je kwetsbaar en in overgave durft te zijn.
  • Het kan zijn dat je je aangeraakt voelt in je ziel. Een diepe verbinding en versmelting, een herkenning, een erkenning aan jezelf op diep niveau.

Dit is mijn helende aanraking en behandeling: aandacht speciaal voor jou.
Er kunnen zich onverwachte verrassingen aandienen, dit is Magick Healing Touch.