Voeding voor je lichaam en geest: wat is mijn tantra massage?

De tantra massage is een handeling die je vitale levensenergieniveau (ook wel prana of chi genaamd) verhoogt en je een verrijkende ervaring geeft op lichamelijk en spiritueel niveau. Het is een holistische ervaring. Deze energiebeweging en -verhoging ontstaat middels de massage aanraking, bewuste ademhaling en brengt balans in je Shiva (mannelijke yang) en Parvati (vrouwelijke yin) energie.

Je kunt een extatisch sensueel gevoel ervaren, met verbinding met een partner -in dit geval met mij als masseur-, intimiteit en de verbinding van je levensenergie, je seksualiteit met spiritualiteit.

Een tantra massage is de reis van je geest en hart door jouw lichaam. Het kan je bevrijden van oude patronen die je in de vrije stroom van levensenergie kan belemmeren.

Je ontvangt een omslagdoek en je kleedt je om. We drinken thee en we maken kennis. Ik leg dingen uit over de massage en jij vertelt over jouw intentie. Je kunt vragen stellen. Ook zal de bewuste manier van ademhaling tijdens de massage ter sprake komen.

Een rituele introductie maakt je helemaal vertrouwd met mijn aanraking en onze gezamenlijke manier van ademen. Hierop volgt de volledige lichaamsmassage.

We activeren daarbij jouw seksuele energie, die een grote helende kracht heeft. Deze energie te herkennen, te voelen en volledig te ervaren, zonder wat voor intentie dan ook, is een diepgaande en helende ervaring.

Bijna iedereen heeft wel ergens een blokkade in zijn lichaam, waardoor de energie niet vrijelijk kan stromen. Deze massages geven op verschillende niveaus mentale, emotionele en fysieke ontspanning en bevrijding.

Tantra-massage is een manier om je volledig potentieel te ervaren in een liefdevolle, helende sfeer die ik zal creëren.  Deze massage geef ik aan zowel mannen als vrouwen, vanuit de energie van mijn hart, en met de zuiverste  intenties.

 honing man

Het lichaam is eerlijk en kan zich uitsluitend in waarheid uitdrukken.

 

Wat is mijn tantra aanraking?
Naast de massage word je op andere manieren aangeraakt:
Je lichaam reageert en het kan zijn dat je lijf zich wil roeren, zonder dat je het zelf aanstuurt.

  • Je zintuigen worden gestimuleerd en het kan zijn dat je je op een andere manier dan ‘normaal’ wil uitdrukken. Bijvoorbeeld door je stemgeluid te laten horen.
  • Je emoties worden geraakt. Omdat je in een andere staat van bewustzijn gebracht word, kan het zijn dat er bijvoorbeeld (oud) verdriet, boosheid of gelukzaligheid vrij mag komen.
  • Je wordt in je gevoel aangeraakt, aan jou hoe diep je dit laat binnenkomen en of je kwetsbaar en in overgave durft te zijn.
  • Het kan zijn dat je je aangeraakt voelt in je ziel. Een diepe verbinding en versmelting, een herkenning, een erkenning aan jezelf op diep niveau.

 

Dit is mijn helende aanraking en behandeling: aandacht speciaal voor jou.
Er kunnen zich onverwachte verrassingen aandienen, dit is Magick Healing Touch.

twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *